Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНамираме с в болница в Германия. Съпругата ми

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНамираме с в болница в Германия. Съпругата ми
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева от Германия: Съпругата ми не е добре, трябва бързо да оперират тумора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Намираме с в болница в Германия. Съпругата ми не е добре след тумора, който е открит в мозъка й. В момента се усеща съгласно събитията Не доста добре, само че има воля за цялостно излекуване. Всеки ден й вършат проучвания и вливания. Лекарите се събраха, с цел да излъчат незабавно екип, който по най-бързия метод да я оперира в околните дни. Това съобщи брачният партньор на певицата Сашка Васева - Христо Бакърджиев, в " Здравей, България " по Нова Тв. 

Операцията е жизненоважна. Преди време са й сложили неверна диагноза недоразвитост на зрителния нерв, което се оказа безусловно неверна диагноза и би могло да се помогне и всичко да се оправи без следствие, и в този момент щеше да си е индивидът, който радостни хората и е предан на себе си и фамилията. Засега не сме пускали банкови сметки, другари ни оказват помощ с пари, сподели още Бакърджиев.

Научих скоро за диагнозата, беше като филм, тъй като всеки миг може най-лошото да се случи. Според лекарите интервалът за възобновяване ще е 3-4 месеца, само че първо е значимо какъв ще бъде резултатът от интервенцията, сподели още Христо Бакърджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР